POLİTİKA:
MHP Aday Listesini Açıkladı!

Genel Başkan Devlet Bahçeli aday listelerine ilişkin açıklamalarda bulundu ve seçimlere Milliyetçi Hareket saflarında katılmak için yoğun ilgi ve teveccüh gösterenler arasında 550 milletvekili adayının belirlenmesinin kolay olmadığını aktardı.
Demokrasi imtihanına bugünden itibaren 44 günlük bir süre kaldığını belirten Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi, 1 Kasım seçimlerine katılacak milletvekili aday listesini dikkat ve titizlikle hazırlayarak, daha önceden belirlenen takvim süresi içerisinde YSK’ya teslim edecektir. Hiç şüphe yoktur ki, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Türkiye’nin gerilim ve tehlike dolu bir ortamında gerçekleşecektir.” dedi.
Bahçeli, bölücü terörün bir numaralı sorun olarak ülke gündemine yerleştiğine vurgu yaparak, şöyle devam etti: “Türkiye üzerinde tarihsel hesap ve emeli olan çevreler zincirleme nifak üretimini artırmışlardır. Bin yıllık kardeşlik hukuku hırpalanmakla kalmamış, çok açık hedef yapılmıştır. Kardeş kavgası çıkarmak maksadıyla iç ve dış tüm karanlık odaklar heves ve hızla devreye girmişlerdir.Milli birlik ve beraberliğimiz kıskaca alınmıştır. Türkiye’mizin şu an ki hali hiçbir vicdan sahibinin, hiçbir vatan ve millet sevdalısının kabullenemeyeceği kadar yürek yaralayıcıdır. Sosyal çöküş riski, siyasal dağılma tehlikesi, ekonomik iflas ihtimali birbirine eklemlenerek, birbirini tetikleyerek kaos planlarına hizmet etmektedir.”
“Ülkemizin geleceği sislidir.” diye sözlerini sürdüren Devlet Bahçeli, "Bu sisi dağıtacak, bu tehdidi bertaraf edecek elbette büyük Türk milletinin engin ve şaşmaz irade ve ferasetidir. Bu itibarla 1 Kasım yeni bir imkan, yepyeni bir demokrasi fırsatı olarak önümüzdedir.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku