POLİTİKA:
'Her Birimiz Bu Hikayenin Parçası Olmaktan Büyük Bir Onur Ve Gurur Duyuyoruz”
AK Parti'nin bir millet aşkı olan hikayesini özetlemek istediklerini belirten Ünal, Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Genel Sekreter Fatih Şahin ve diğer akademisyenlerle, ana hatlarıyla 2001'den 2017'ye kadar bir özet yapmak ve hafıza niteliğinde her şeyin hatırlanmasını istediklerini kaydetti. 
Ünal, şöyle devam etti:
"Bu çalışmayı yaparken tekrar bir şeyi gördük, AK Parti bir fikir, duygu, inanç... AK Parti 2001'de başlayan bir fikir, duygu, inanç değil.  AK Parti, tarihin içinden akıp gelen bir nehir gibi bugün sadece bizim şahitlik ettiğimiz ve yarın o kutlu nesillerin içinden akıp gideceği büyük bir fikir, büyük bir değer birlikteliği. Temelini samimiyetin, dürüstlüğün oluşturduğu ve sizin özellikle AK Parti'ye dönmenizle birlikte tekrar tekrar altını çizdiğiniz değerlerin, ilkelerin, fikrin, duygunun, inancın partisi. Bir millet aşkı hikayesi... Her birimiz bu hikayenin parçası olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım, her birimiz, sizin yol arkadaşınız olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. 16. yılımızda tekrar genel başkanlık görevini almanızla birlikte, biz yeniden büyük bir heyecan, motivasyon kazanmış durumdayız."
Mahir Ünal konuşmasını, "Allah bu milletin önünü her daim açık etsin. Rabbim, AK Parti'ye 2023, 2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirmeyi nasip etsin." diyerek tamamladı. 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku