POLİTİKA:
Hac'da Hayatını Kaybedenlere Rahmet Diledi!

 Bayramın ilk gününü Diyarbakır ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde karşılayan Davutoğlu, resmi Twitter hesabından bugüne dair değerlendirmelerde bulundu.
Davutoğlu, “Aziz milletim, fedakarlık ve paylaşmanın bayramı, Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. El öpen küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Böylesi mübarek bir günde kutsal topraklardan aldığımız haberler hepimizi üzüntüye boğdu. Yüce Rabb'imden O'nun yolunda iken hayatını kaybeden tüm Müslüman kardeşlerim için rahmet niyaz ediyorum.
Bugün Diyarbakır Ulu Camii'nde eda ettiğimiz bayram namazından sonra Diyarbakırlı vatandaşlarımla bayramlaştım. Hepsinin kardeşlik ve muhabbet selamlarını sizlere iletmeyi bir borç biliyorum. Aziz vatanımızın her karış toprağındaki bu muhabbeti daim kılmak için her şeyi yapacağız. Bize tuzak kuranların, şer odakları ile iş tutanların oyunları boşa çıkacak Allah'ın izni ile.” diye yazdı.

“BİZİ KİMSE YOLUMUZDAN ÇEVİREMEZ”

Davutoğlu, Hakkari Dağlıca'da şehit olan askerlerin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'da olduğunu belirterek, “O sarp dağları kahramanca bekleyen Mehmetçiklerimizdeki sarsılmaz inanç ile gurur duydum. Bu bayram gününde Hakkari'den, Yüksekova'dan Mehmetçiklerimizin selamlarını siz aziz milletime iletmekle bahtiyarım. Herkes bilsin ki bu millette bu azim ve bu kardeşlik iklimi daim oldukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez. Rabb'im hepimizi muhabbetle birbirimize sarılacağımız nice bayramlara eriştirsin.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP Lideri Özel'den Mesut Kocagöz'ün...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik...

Haberi Oku