POLİTİKA:
Faruk Çelik Avrupa'ya Sert Sözlerle Yüklendi!

 Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, partisinin bayramlaşma törenine katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Milletvekili adayını Şanlıurfa Valisi Havaalanı'nda karşıladı. İl Milli Eğitim Müdürü ve bazı kurum müdürünün de katıldığı aday tanıtım programında konuşan milletvekili adayı Faruk Çelik, mülteci sorununa dikkat çekti. Çelik, Ortadoğu’yu sömüren Avrupa ülkelerinin mültecilere kapısını kapattığını dile getirdi.

Mültecileri kabul etmeyen Avrupa ülkelerine yüklenen Çelik, “Yıllardır Ortadoğu’yu sömürdüler. Petrollerini, kaynaklarını sömürdüler. Bütün kaynaklarını alıp götürdüler ama 20 bin Suriyeliyi almak için dikenli tellerle karşı karşıya bıraktılar. Yıllık kişi başı gelirin 40 bin, 50 bin, 60 bin dolar olan ülkeler 20 bin Suriyeliyi ağırlayamadı.” ifadelerine yer verdi.

Bir günde 100 dolarla yaşayan insanla bir dolar bulamayan insanların yaşadığı bir dünyada yaşanıldığını aktaran Çelik, dünyanın insanlık sınavından geçtiğini dile getirdi. Çelik, “Dünya insanlığı insanlık konusunda bir sınavdan geçiyor. Bakınız bir tarafta sefalet, bir tarafta sefahat. Bir günde bir günde 100 dolarla yaşayan bir insanla bir günde bir dolar bulamayan insanın yaşadığı bir dünyada yaşıyoruz. Ve artık çekilmez bir noktaya geldi. İnsanlar refah seviyesi yüksek ülkelere ölüm pahasına gidiyor.“ şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün karşıladığı Çelik’in konuşmasının ardından milletvekili adayları partililerini selamlamak için kurulan platforma çıktı. AK Parti aday tanıtım programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, SGK Müdürü İsmail Ünlü’nün de aralarında bulunduğu bazı kurum müdürleri ve AK Partililer katıldı.

Aday tanıtım programında kazanlar dolusu kavurma partililere ikram edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel...

Haberi Oku