POLİTİKA:
2019 seçimleri zorluklara hep birlikte göğüs gereceğimiz bir seçim olacak

Seçimlere çok az bir zaman kaldığını belirten Dağ, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana 13 seçimi geride bıraktığını ifade ederek "Bu 13 seçimden Allah'a hamdolsun, alnımızın akıyla çıkmasını bildik. Önümüzde yeni bir sınav var, yeni bir seçim dönemi var. Hep birlikte bu seçim döneminin heyecanını yaşıyoruz. 2019 seçimleri diğer seçimler kadar önemli. Biraz da meşakkatli olacak. Zorluklara hep birlikte daha göğüs gereceğimiz bir seçim olacak." diye konuştu.

Dağ, anket sistemini uygulayan en iyi siyasi hareketin AK Parti olduğunu, bu sayede toplumun nabzını tuttuğunu söyleyerek şunları kaydetti:

"İstişareye önem ve değer veriyoruz. Bugün bir yenilik yapıyoruz. Bugüne kadar kağıt, kalemle yapılan temayül yoklamasını bugün, elektronik sistemle, internet üzerinden sadece Cumhurbaşkanımızın görebileceği, onun bilgisayarına giden bir sistemle e-temayül uygulamasını başlatıyoruz. Önceden kağıtla, kalemle yaptığımız bu işlemi şimdi çağın gereklerini, ruhunu okuyarak, elektronik sistemle yapmaya gayret edeceğiz." 

Konuşmaların ardından delegeler oylarını kullanmaya başladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP Lideri Özel'den Mesut Kocagöz'ün...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik...

Haberi Oku