ÖZEL HABER:
Yıldırım CHP İle Çocuklar Daha Mutlu!

 Yıldırım İlçe Teşkilaında İlçe Başkanı Güner Aklan'ın önderliğinde Suat Sezgin, Hanife Hassas, Sema Duzgun ve Zeynep İtinç tarafından hazırlanan proje Yıldırımlı çocuklara adeta KÜL KEDİSİ MASALI yaşattı.
Yıldırım'daki okullardan seçilen çocuklar Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi'nde Kağnılar, at arabaları, top arabaları, paytonlar gibi arabaları hayranlıkla izlediler. Araba Müzesinden sonra Karagöz Hacivat müzesine geçen çocuklar burada da Kukla Tiyatro gözterisini izlediler. Projenin son ayağında ise Bilim ve Tekoloji Müzesine giden çocuklar çeşitli deneyler yaptıktan sonra Mars'a yolculuk adı verilen özel bir bölümde fantastik anlar yaşadılar. 
Yaşmının 43 yılını Almanya'da geçiren Zeynep Ükünç, Türkiye'ye döndükten sonra Türkiye'ye ve Türk gençliğine faydalı olabilmek için CHP çatısı altında siyaet yaptığını söyleyerek, yaptıkları proje sayesinde çocukların mutlu olduğunu görmenin kendisinide mutlu ettiğini söyledi.


Projenin diğer kahramanı Eğitim Mahalle Temsilcisi Suat Sezgin ise bu projeyi hiç bir sponsor desteği olmadan kendi imkanları ile gerçekleştirdiklerini, bundan sonrada birbirinden farklı projeler ile Yıldırımlı çocuklara yeni bir dünyanın kapılarını açacaklarını söyledi.


Yaptığı birbirinden eğlenceli ve öğretici faaliyetler ile Yıldırımlı çocukların Hanife ablası haline gelen Hanefi Hassas ise, Çocuklara Tarih, Kültür ve Sanat bilincini aşılamak için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyleyerek hedefimiz daha mutlu bir Yıldırım gençliği ile daha yaşanabilir bir Yıldırım dedi.
 




Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku