ÖZEL HABER:
Somuncu Baba'nın Takipçileri Yardıma Hazır!
Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı sayfasından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.
Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i bu yıl 6 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında idrâk edeceğiz. Siz değerli gönüllülerimizin destekleriyle her yıl binlerce aileye yardımlar ulaştıran Vakfımız bu yıl da yardımsever vatandaşlarımızın zekât yardımlarıyla yoksulun gönlünü kazanmaya vesile olacak.
Bu yıl ki faaliyetlerimiz kapsamında; Yoksul ailelere dağıtılacak Alışveriş kartlarıyla ailelerin gıda ihtiyaçlarına destek olunacak, Sıcak yemek yardımları ile evinde yemek pişiremeyecek vatandaşlarımıza iftar yemeği ikramı edilecektir.  Hulusi Efendi İftar sofralarında ise binlerce misafirimiz aynı duygularla Ramazan ayının manevi havasını teneffüs edecektir. Vakfımız ayrıca fitre bağışlarınızı da alarak yardıma muhtaç ailelere ulaştıracaktır.
Sizler de Vakfımız web sayfası online bağış bölümünden veya temsilciliklerimiz kanalıyla veya banka hesap numaralarımız vasıtasıyla zekat bağışlarınızı ve diğer yardımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz…
Yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz…
Bir Aileye Alışveriş Kartı: 75 TL
Bir Oruçluya İftar Yemeği: 10 TL
Bir Kişi Fıtır Sadakası: 15 TL
Resmi Web Sayfası.
http://www.hulusiefendivakfi.org.tr
http://www.somuncubaba.net/

 

    
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku