ÖZEL HABER:
Murat Çakır:AK Parti Tek Başına İktidar Olacaktır!

 Gürsu'nun tanınmış simalarından Murat Çakır, yaklaşan genel seçimler nedeni ile Samsunlulardan ve Gürsu halkının büyük bir bölümünden aday olması için baskı geldiğini ve ailesi ile istişare ederek yakında aday olup olmamaya karar vereceğini söyledi.
Murat Çakır yaptığı açıklamada ''1 Kasım seçimlerinde Milletvekili adayı oup olmamam konusunda şu an için konuşmak erken. Ben aday olsamda olmasamda genel seçimlerde AK Parti'nin başarısı için sahaya inip ter dökeceğim. Bu seçimler AK Parti'nin seçimleri olacak.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın üstün gayretleri ile başlayan davamız, bu seçimlerde de Başbakan Davutoğlu'nun önderliğinde zirveye ulaşacaktır. Bende bu davada madi manevi üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım. Ben AK PArti'nin neferiyim, REİS ne diyorsa o'' dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
şaban deniz 9 yıl önce

inşallah başkanım yoksa ülkenin durumu iyiye gitmiyor

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku