ÖZEL HABER:
Karalama Kampanyası Hakkında Sert Konuştu!
Büyük Birlik Partisi'nden Bursa Milletvekili adayı olan Çerkes kökenli Murat Çalışkan, sosyal paylaşım siteleri üzerinden bir grup insanın yürüttüğü Çerkesleri karalama kampanyası hakkında sessizliğini bozdu. Murat Çalışkan yaptığı açıklamada ','Kendisini vatanperver olarak gören bazı odakların Balıkesir Alasehir kongresinde, Sivas Kongresinde Havza Genelgesinde Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürkün yanındakilerin arasında  Çerkes komutanlar olduğunu hatta Amasya genelgesinde 5 kişiden dördünün Çerkes olduğunu, Samsundan Erzuruma kadar büyük mücadelenin temelinin atılmasında Başkomutanın emniyetini alan komutanların Çerkes olduğunu bilmemeleri ne kadar üzücü. Bilgiden yoksun bazı kişilerin ülke sevgisini klavyeler ve mikrofonlar üzerinden yapmaları ve canla başla güvenliğimiz için savaşanlar dan daha çok rağbet görmeleri endişe vericidir''
Ben Çerkes kökenli bir Milletvekili aday adayı olarak böyle mesnetsiz iddialar kaşısında dimdik duracağım. Çerkes halkı bir kaç kendini bilmez tarafından karalanamaz.'' dedi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku