ÖZEL HABER:
Fahriye Özbek Uzun Yaşamın Sırrını Yazdı!

Hemen hemen hayatını sağlıklı yaşama adamış olan Fahriye Özbek'ten ezber bozacak bir yazı. Fahriye Özbek insan sağlığı ve insan ömrüne farklı bir açıdan baktı.
Ben köyde büyüdüm,adeta topraktan bittim diye bilirim. Beş adım ilerde patlıcanını, domatesini, biberini v.s toplayıp, bakırdan kalaylı tencereye hepsini çiğden doğrayıp doldur. Üzerine saf zeytin yağını veya yayıktan aldığın tere yağını, koy odun ateşinin üzerine, yavaş, yavaş pişsin. işte yemek bu, işte lezzet bu idi. Gerçek doğanın lezzetini hala damağımda hissederim.

Gerçek karpuz tadını, gerçek domates tadını, gerçek ekmeğin tadını v.s. 
Bunların hepsinin lezzetini, insan sağlığına neler kattığını çok iyi biliyorum. Biz aslında tüm B gurubu vitaminleri ekmekten almamız lazım, ama şimdi insan hayatından ekmeği çıkardılar.Bugün için haklılar, çünkü bizi zehirleyen ne  kadar kimyasal varsa una doldurdular. Çocuklarımıza çok üzülüyorum, bu neslin DNA sını resmen bozdular. 

YAZININ TAMAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
www.uludaghaber.net/yasamak-kendine-gore-yasamak-makale,214.html



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku