ÖZEL HABER:
Bekir Parlak'tan ZEHİR ZEMBEREK Açıklamalar!

 Bursa Kafkas Derneği Başkanı Bekir Parlak yaptığı açıklamada; Gördüğü lüzum üzerine derneğimizden istifa eden ve dernek yönetimi tarafındanda istifası kabul edilen sayın Aydın İlhan'ın istifa gerekçesi olarak sunduğu Murat Çalışkan'a destek konusunu ispatlaması gerekmektedir .
Dernek yönetimi olarak seçim dönemi boyunca bizi yanında görmek isteyen bütün Kafkas kökenli adayların faaliyetlerine katıldığımızı belirtirken, hiç bir üye ve aile fertlerine de seçim sonuçlarını etkileyecek bir yönlendirme yapılmadığını belirtmek isterim.Her iki adayda(Aydın İlhan ve Murat Çalışkan)  dernek üyelerimizin şahsi tercihleri ile kişisel olarak desteklendiğinden dolayı bölgeden çıkan oyların adayların kendini ifade edebilme ve seçmenin tercihinin bir sonucu olduğunu belirtmek isterim.
Ayrıca Derneği'mizin Yönetimi'nden üyesine Eşitlik ilkesi ile yönetildiği aşikardır.Bahsi geçtiği gibi herhangi bir Ayrım veya Üstünlük kesinlikle söz konusu olmamıştır ki bildiğiniz üzere kültür dernekleri siyasi partilerin arka bahçeleri değildir ve olmamalıdır.
Bu sebeple de; Kişilerin başarı ve başarısızlıklarını perdelemeye çalışmak yerine kendi öz benliklerinde muhakeme etmeleri gerekmektedir.
Bekir Parlak
Bursa Kafkas Derneği Başkanı


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
izzet ilhan 9 yıl önce

bekir parlağın açıklama kendi kendine hayal kurup açıkladığı yalan haberdir eğer dürüstse ıspatlasın

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku