ÖZEL HABER:
Aydın İlhan:Tekrar Adayım!

Aydın İlhan KAFSİAD Başkanlığı'ndan istifa ederek bir önceki seçimlerde Çoğulcu Demokrasi Partisi saflarından Bursa Bağımsız Milletvekili adayı olarak seçimlere girmiş ve 460 oy alarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Aydın İlhan'ı girdiği seçimde KAFSİAD yalnız bırakmamış, ona desteğini açıklayarak KAFSİAD Başkanı ve üyeleri Aydın İlhan ile bazı seçim çalışmalarına katılmıştı.
Bursa KAfkas Derneği'nden istifa ederek gündeme gelen Aydın İlhan hakkındaki iddiaları cevapladı.
Aydın İlhan Bursa Kafkas Derneği'nden istifa etmesinin nedeninin Dernek Yönetiminin tarafsız olmaması olduğunu belirterek, Kafkas Derneği yönetimi geçen seçimlerde Saadet Partisi listesinde seçilemeyecek sırada olan adayı desteklediler. Murat Çalışkan Başkan Yardımcısı ben ise üyeydim. Bizim dernek kültürümüzde Başkan Yardımcısı ile üye eşittir dedi.Bursa Kafkas Derneği'nde istifam henüz onaylanmadığını söyleyen Aydın İlhan  dernek yönetimi değiştiğinde sorunun düzeleceğini söyledi.
Samsun Dernekleri hakkındaki iddialarıda yanıtlayan Aydın İlhan kendisine verilecek her türlü göreve hazır olduğunu söyleyerek teklif gelirse Samsunlular Federasyonu yönetimi için  şartlar dahilinde görevi kabul edebileceğini belirtti.
Aydın İlhan her ne kadar istifa dilekçesi verse de halen 3 Kafkas kökenli dernek ile 8 Samsun kökenli derneğe üye olduğunu söyleyerek Kültür dernekleri biziç olmazsa olmazımız dedi.
Adige Cumhuriyeti'ne yapacağı ziyaret konusunada değinen Aydın İlhan, Adige Başbakanı'nada konuyu açacağını söyledi. Adige Cumhuriyeti dönüşünde hangi partinin saflarından seçime gireceğini açıklayacağını söyleyerek, barajı geçecek sürpriz bir partiden aday olacağını dile getirdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku

banner108