ÖZEL HABER:
Ali Faruk Çolak Akçalar OSB Yönetiminde!

 Bursa iş ve cemiyet hayatının tanınmış simalarından Bursa Harita Mühendisleri Odası Başkanı Ali Faruk Çolak, kendisine yapılan teklifi kabul ederek Akçalar OSB'nin Başkan Yardımcısı oldu. Bilindiği üzere Ali Faruk Çolak şehrin tarihi dokusunun korunması ve akıllı kentler ile ilgili yaptığı çıkışlar ile sık sık kamuoyunun gündemine gelmişti.
Bursa Harita Mühendisleri Odası Başkanı Ali Faruk Çolak yaptığı açıklamada Akçalar OSB'nin mevcut başkanının görevden çekilmesi üzerine Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun Başkanlığını yürüttüğü OSB Yönetimine girmesi için kendisine teklif yapıldığını ve kendisinin yaşadığı şehrin menfaatleri için elini taşın altına sokmaktan çekinmeyerek teklifi kabul edip Akçalar OSB Başkan Yardımcısı olduğunu ifade etti. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku