ÖZEL HABER:
AK Parti'nin Çerkes Aday Adayları!

 JANSEREY PEKER ÖZENÇ :Adaylar içinde en genç olmasına rağmen Kafkas dünyasının sıcak baktığı isimlerden birisi. Janserey Peker Özenç bir önceki seçimlerde de AK Parti'den Bursa Milletvekili aday adayı olmuş ama listelerde kendine yer bulamamıştı. Canan Candemir Çelik'i anımsatan tarzı ile bu sefer 18 kişilik listeye girebileceği söyleniyor.

DİLEK DURAK: AK Parti Bursa Milletvekilliği aday adaylığı listelerinin en kıdemlilerinden. Bundan önceki iki genel seçimde de aday olan Dilek Durak, 28 Ağustos günü uludağ habere yaptığı açıklamada bu dönem Bursa'dan Milletvekili aday adayı olmayacağını söylemişti. Sonra aniden karar değiştiren Dilek Durak'ın tekrar Bursa Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunması Çerkes camiasında şaşkınlık yarattı.

DERYA BULUT: AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatında yaptığı başarılı çalışmalar ile sivrilen Derya Bulut bu dönem AK Parti'den Bursa Milletvekili aday adayı oldu. AK Parti içindeki dengeler düşünüldüğü zaman Derya Bulut'un 18 kişilik liste içinde yer alması sürpriz sayılmaz.

SETENAY YÜKSEL OLGUNER: Setenay hanımda bir önceki genel seçimlerde listeye giremeyen Çerkes aday adayları arasındaydı. Setenay yüksel olguner AK Parti'ye müraacat ederek Bursa Milletvekili aday adayı oldu.

ÖMER ÖZEN: AK Parti'den Bursa Milletvekili aday adayı olan Ömer Özen erkek Milletvekili aday adayları içindeki tek Çerkes kökenli aday.






Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız esnaf ziyaretlerine ara vermeden...
Bağımsız Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haberi Oku