Mustafakemalpaşa Haberleri:
Yalıntaş'ta güreş zamanı

Mustafakemalpaşa’nın geleneksel spor organizasyonlarının başında gelen ve her yıl bölgede büyük bir ilgiyle takip edilen Yalıntaş Yağlı Güreşleri, 11 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da başlayacak.
'Küçük Kırkpınar' olarak bilinen Yalıntaş'ta güreş camiasının yakından tanıdığı pehlivanlar, 13 boyda er meydanına çıkacak.
İş insanı Habib Karaca'nın ağalığını üstlendiği güreşlerde, İsmail Balaban ve Orhan Okulu gibi Türkiye’nin ünlü başpehlivanları kol bağlayacak.
 
‘Birlikte sahip çıkalım’
 
Güney Marmara’nın en büyük pehlivan buluşmalarından birine Yalıntaş’ta ev sahipliği yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ata sporuna sahip çıkmak için tüm güreş severleri organizasyona davet etti.
Başkan Kurtulan; “ Kurtdereli’yi, Yaşar Doğu’yu, Kel Aliço’yu unutmayıp geleceğe taşıyan bu organizasyonu daha büyük kitlelere ulaştırmak ve yaşatmak amacındayız. Yalıntaş’taki er meydanından gelecekte büyük güreşçilerin yetişeceğine inanıyorum.  Bu organizasyona dünden bugüne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yalıntaş Yağlı Güreş Meydanı’nda yapılacak şampiyonada er meydanına çıkacak güreşçilere başarılar dilerken tüm güreş severleri bu organizasyona bekliyoruz ” dedi. 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku