Mustafakemalpaşa Haberleri:
Uğur Böcekleri'nden Mehmetçiğe atkı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hazırlanan ve içinde destek mesajlarının da bulunduğu 520 adet atkı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın katıldığı bir törenle Afrin’e gönderilmek üzere Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Mehmet Böberci’ye teslim edildi.
Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin Züferbey Şubesi’ndeki törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türk kadının kahraman Mehmetçik için yapamayacağı hiçbir fedakârlık olmadığını söyledi.
Başkan Kurtulan; “ Kadın kursiyerlerimiz, biz Afrin Harekâtı’nın neresinde olabiliriz, diye düşünerek bu anlamlı etkinliğe imza attılar ve bu güzel çalışmayı bize takdim ettiler. Sınır boylarında ülkemizin birliğini tesis eden kahramanlarımız için gönül birlikteliği yaparak örülen bu atkılar inşallah askerlerimiz için bir moral kaynağı olur. Bugün bin kilometrelik sınırımızda askerlerimiz çarpışıyor. Biz birlikte Türkiye’yiz ve birlikte bir anlam ifade ediyoruz. Bizlerde tüm duygularımızla Mehmetçiğimizin yanındayız. Bu duyarlılığı gösteren asil milletimizin kadınlarına şükranlarımı sunuyorum ” dedi. 
Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Mehmet Böberci ise Uğur Böceği’nin kadın kursiyerlerine teşekkür ederek; “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Mehmetçiğimize verilen bu anlamlı destek yerini bulacaktır. El emeği göz nuru ile hazırlanan bu hediyeleri en kısa zamanda yerine ulaştıracağız ” dedi. 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku