Mustafakemalpaşa Haberleri:
Tümbüldek'te Anneler Günü pikniği

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, kırsal Uğurlu Pınar Mahallesi anneleri Tümbüldek Kaplıcaları’ndaki piknikte bir araya geldi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı.
Karşılıksız sevgi, fedakârlık ve bağlılığın en değerli temsilcileri olan anneleri ve çocuklarını Tümbüldek’te misafir etmekten dolayı memnun olduklarını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan,  annelerin yol göstericiliğine her zaman ihtiyaç duyduklarını belirtti.
Başkan Kurtulan; “ Ne mutlu ki bize annelerin ayaklarının altına cenneti koyan bir inanca sahibiz. Annelerimize özel olarak kabul edilen sadece bugün değil, her gün onların bizler için yaptıkları fedakârlıkları hatırlamalı ve annelerimize hak ettikleri değeri vermeliyiz. Çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiden başka hiçbir beklentisi bulunmayan annelerimizin yaşamlarını güzelleştirmenin bir başka yolu da düşledikleri aydınlık ve güzel yarınlara ulaşmak için çalışmaktan geçmektedir. Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bu özel gününü kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum ” dedi. 
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, etkinliğe katılan annelere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.
 
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108