Mustafakemalpaşa Haberleri:
STK'lardan Esgin'e destek

24 Haziran öncesi seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Esgin, Mustafakemalpaşa’da sivil toplum teşkilatları ile bir araya geldi.  
Öğretmenevinde yoğun bir katılımla düzenlenen buluşmaya; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti Teşkilatı’nın yanı sıra oda, borsa ve kooperatif başkanları, meslek odaları temsilcileri, çeşitli partilerde geçmiş dönemde görev yapan siyasilerle birlikte 200 kişilik davetli katıldı. 

‘Yeni sistem yetkin yürütme’

Toplantıda yaptığı konuşmada, siyaseti, ‘memlekete hizmet ve gelecek kuşaklara katkı’ olarak tanımlayan Mustafa Esgin, seçimden sonra da siyasilerin aynı duyarlılığa sahip çıkmasının seçmenin en büyük beklentisi olduğunu dile getirdi. 
Son 16 yılda Türkiye’nin enerjiden sağlığa, ekonomiden turizme kadar birçok alanda büyük kazanımlar elde ettiğini kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin; “ Bu mesafeler yeterli değil, daha fazlasını yapmak mümkün. 24 Haziran’dan sonra yeni bir hükümet sistemine geçeceğiz. 95 yıllık Cumhuriyetimiz, demokrasiden ekonomiye kadar çok önemli sorunlarla karşılaştı. Türkiye’yi kontrol edilebilir olmasını isteyen odaklar ülkemizi istikrarsızlaştırmak istedi. Bunun yakın tarihte de birçok örneği var. İnşallah 24 Haziran’dan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte çok daha yetkin bir yürütme modeli ortaya çıkacak. 16 yıldır Türkiye’yi 4 kat büyütme mutluluğunu yaşadık şimdi bunu birkaç yıl içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi. 

‘Sorunların çözüm için mütevazi olmayız’

Bu süreçte Bursa ve Mustafakemalpaşa’nın çok önemli dinamiklere sahip olduğunu ifade eden Esgin şöyle konuştu; “ Bu memleketin çocuğu olarak kentime katkı sağlamak, Bursa’nın lobisini Ankara’da daha güçlü bir noktada temsil etmek istiyorum. İnsanımız her şeyin en güzeline layık. Türkiye’nin büyümesine ve bu dönemde gelişmesine en büyük katkıyı sağlayacak şehir Bursa olacaktır. Seçim döneminde hem merkez hem de kırsal mahallerde yoğun bir çalışma içerisinde olduk. İnsanlarımız bizden tek bir şey istiyor. Seçildikten sonrada aralarında olmamızı, onların dertlerini dinlememizi talep ediyor. Bu haklı ve doğal isteği baş göz üstüne aldık.  Bu süreçte kent dinamiklerimizin, gençlerimizin ve kadınlarımızın düşünceleri bizler için çok önemli. Bu grupların beklentilerini alarak bu süreci yönetmek istiyoruz. Ben onların lisanı olmak, gören gözleri, işiten kulağı olmak istiyorum. Biz, milletimizin kök değerlerinden gelen bir siyasi hareket olarak her zaman insanlarımızla hemhal olduk. Onların gösterdiği hedefler doğrultusunda yürüdük. Yaptığımız hizmetlerimizde hiçbir zaman mazeret üretmedik. Bu sorumluluğumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Bu dönem, Mustafakemalpaşa içinde büyük projelerin hayata geçtiği bir dönem olacak. Tarım ve hayvancılık, bu bölge için çok önemli değerler. Bu sorunları yakından biliyorum. Bugüne kadar önemli çalışmalar oldu ama daha fazlası da mutlaka yapılmalı. Kişi olarak mütevazı olabiliriz ama sorunların çözümünde milletimiz adına o kapıları en sert şekilde çalmayı da bileceğiz.” 
STK buluşmasında katılımcıların sorularını yanıtlayan Mustafa Esgin, İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Mustafakemalpaşa etabında mutlaka bir çıkış verileceğini söyledi. 
Esgin’e toplantının ardından TEMA tarafından teşekkür belgesi verildi. 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku