Mustafakemalpaşa Haberleri:
Sorunlar halk gününde çözülüyorHalkın görüşlerini alarak hizmetlerin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen halk buluşmalarının ikincisi Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, başkan yardımcıları ve birim müdürle
Halkın görüşlerini alarak hizmetlerin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen halk buluşmalarının ikincisi Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı halk gününde, sırasıyla söz alan vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi.
Toplantıda, vatandaşın taleplerinin takibi ve işin sonuçlandırılması için hazırlanan formlar, Başkan Sadi Kurtulan’ın talimat ve yönlendirmesiyle ilgili birimlere aktarıldı.
Halk günlerinin sosyal medya ya da internet imkânı bulamayan vatandaşlarla buluşmada önem arz ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan;  “ Hemşerilerimiz bizim mesai arkadaşlarımızdır. Onların, sorunların çözümüne dönük tespitleri bize yardımcı oluyor ” dedi.
 
‘Önceliğimiz altyapı’
 
İki saat süren toplantıda vatandaşın sorularına tek tek cevap veren Başkan Sadi Kurtulan,  Mustafakemalpaşa’nın çözüm bekleyen en büyük sorununun altyapı olduğunu dikle getirerek;
“ Su iletim hatları tek tek elden geçiriliyor. Bununla ilgili altyapıya son 3 yılda 100 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Söğütalan’daki içme suyu merkeze getirildi, şimdi sıra Bostandere hattının getirilmesinde. İki yeni su deposu inşa ederek, kapasiteyi 17 kat arttırdık. Su ile ilgili yapılan işler kalıcı islerdir. Su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları değişecek. Kredisini bu hafta alıyoruz. Fevzi Dede Mahallesi’nden başlayarak tüm mahallerimizde altyapı hamlesini gerçekleştireceğiz. Kırsal mahallelerde paket arıtma yapıyoruz. Mustafakemalpaşa’nın altyapı maliyeti 250 milyon TL’yi bulacak.  Seçimleri değil, geleceği düşünerek bu işleri yapıyoruz ” dedi.
Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk günü Toplantıları, randevu almaksızın her Perşembe günü 14-16 saatleri arasında Meclis Salonu’nda tüm vatandaşlara açık olarak gerçekleştirilecek.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku