Mustafakemalpaşa Haberleri:
Okullara boya desteği

Okul bahçelerinden başlayarak dersliklere kadar eğitim alanında ihtiyaçları karşılamak için birçok çalışma yürüten Mustafakemalpaşa Belediyesi, 18 okula 4,5 ton boya yardımı yaptı. 
Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda, boya malzemeleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Eğitime yönelik her yatırımın ülkenin geleceğine yapıldığını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan, okulların eksikliklerinin tamamlanması noktasında imkânlar dâhilinde çaba gösterdiklerini belirtti.
 
‘Kaliteli eğitim kaliteli mekandan geçer’
 
Eğitim camiası ile sürekli iletişim halinde olduklarını kaydeden Başkan Kurtulan; “ Okullarda gelen tüm talepleri inceliyoruz. Boya-badana, tadilat, bahçe düzenlemesi, oyun ve oturma grubu gibi fiziki ihtiyaçlara anında karşılık veriyoruz. Eğitim mekânı ne kadar bakımlı ve ferah olursa öğrencilerin başarısı da o oranda artar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi eğitim ortamlarına kavuşturmak istiyoruz. Bunun için okulların fiziki anlamda daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz ” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ise okulların ihtiyaçları ile ilgili belediyeye yapılan taleplerin hızla karşılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler
Okullara Boya Desteği
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku