Mustafakemalpaşa Haberleri:
Mustafakemalpaşa'ya 10 Binlik Depo!
BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Adem Vural, BUSKİ İşletmeler 2. Bölge Dairesi Başkanı Orhan Çağlayan ve BUSKİ Mustafakemalpaşa Şube Müdürü Adnan Boykız'ın da katıldığı inceleme ziyaretinde konuşan BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, alt yapı hizmetlerini her yönden yaygınlaştırmak hedefinde olduklarını söyledi.
Çetinvacı; " Burada daha önce 600 m3'lük yetersiz bir içme suyu deposu vardı. Belediye Başkanımızın gösterdiği hassasiyet neticesinde BUSKİ olarak bu yatırımı öne çektik.  10 binlik su deposu inşaatı % 80 düzeyine geldi. Ara ve dış perdeleri tamamlandık. Bu depo Mustafakemalpaşa'nın mağduriyetini büyük ölçüde giderecek. Kara ve Sarp dere kaynakları bu depoyu besleyecek. Ayrıca Lalaşahin Mahallesi'nde de 5 bin metreküplük deponun temelini attık. Yoğun bir şekilde onunda inşaatına başlayacağız " dedi.
 
'Gelecek nesiller için'
 
Zengin su kaynaklarına sahip olan Mustafakemalpaşa'nın bu avantajını süratli yatırımlarla halka sunduklarını belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise yalnız merkez de değil kırsal kesimde de alt yapı çalışmalarının planlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti.
Başkan Kurtulan; " Altyapıya gereken önemin verilmeyişinin faturasını uzun yıllar ödedik. Şimdi ise Büyükşehir'in desteği ile artık altyapı hizmetleri görünür hale geliyor. Burası bizim için çok önemli bir yer. Burada Mustafakemalpaşa'nın hayalleri ve idealleri vardı. 600 metreküpten 10 bin metreküplük bir su potansiyeline çıkıyoruz. BUSKİ bize gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışmayı öğretti. Gelişen Mustafakemalpaşa'nın ihtiyaçlarını karşılamada BUSKİ'nin gösterdiği bu duyarlılığa, yatırımları kazandırmada bizlere öncelik sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku