Mustafakemalpaşa Haberleri:
Mustafakemalpaşa protokolü bayramlaştı

Kaymakamlık tarafından arife gününde düzenlenen bayramlaşma töreni, Mustafakemalpaşa protokolünü bir araya getirdi.
Programa; Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Er, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri katıldı.
 
Birlik ve beraberlik mesajı
 
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan törende yaptığı konuşmada, Ramazan Ayı’nda yaşanılan güzelliklerin bayramla taçlanarak paylaşıldığını dile getirdi.
Bayramların birlik ve beraberliğe kucak açan günler olduğunu söyleyen Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’da huzur içinde, güzelliklerin paylaşıldığı bir Ramazan geçirdik. Hayatın bayram olması insanların elindedir. Bizler, sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz sürece bayram gibi bir yaşam geçiririz. Biz, sevindirdiğimiz, ihtiyaçlarını karşıladığımız insanlar kadar, barışa, mutluluğa hizmet etiğimiz kadar bayram yapmaya hak kazanıyoruz. Bu güzel bayram günlerinde dünyamızın her zamankinden çok barışa ihtiyacı vardır. Türkiye’deki bu hoşgörü ve sevgi ikliminin dünyamıza yansımasını diliyorum. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum ” dedi.
Kaymakam Mustafa Masatlı ise hoşgörü ve yardımlaşmanın üst seviyede yaşandığı bir Ramazan’ı geride bıraktıklarını belirterek bayramın küskünlerin sona ermesine fırsat sağladığını kaydetti.
Kaymakam Masatlı; “ Ülkemiz her ne kadar huzurlu bir Ramazan geçirse de maalesef İslam dünyasında savaş ve gözyaşı yaşanıyor. Türkiye olarak dünyanın her yerinde mazluma el uzatmaya devam edeceğiz. Bu acıların dindiği, birliğimiz kıymetinin bilindiği bir bayram diliyorum ” dedi.
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku