Mustafakemalpaşa Haberleri:
Mustafakemalpaşa'dan Mehmetçiğe 2 tır destek

Afrin'deki terör unsurlarına yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın 37. gününde, bölgede operasyonlarını sürdüren askere Mustafakemalpaşa'dan bir destek daha geldi.
Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan organizasyon kapsamında; Kemalpaşa Tatlısı, helva, süt ürünleri ve konserveden oluşan 66 paletlik 2 tır dolusu gıda maddesi, dualarla Afrin'e uğurlandı.
Adnan Menderes Meydanı'ndaki törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde devletinin ve ordusunun yanında olduğunu söyledi.
 
'Düşmana korku dosta güven'
 
Zeytin Dalı Harekatı'nın huzurun kalıcı olarak tesisi için başlatıldığını kaydeden Başkan Kurtulan; " Birliğimiz dışarıda düşmanı korkuturken, dosta güven veriyor. Bizim hiç bir ülkenin toprağında gözümüz yok. Hiç kimsenin de ülkemize göz dikmesine asla fırsat vermedik, vermeyiz. Gelecek günlerin ordumuzun muzafferiyetiyle taçlanacağına 80 milyon olarak gönülden inanıyoruz. Dualarımızla kahraman askerimizin yanındayız. Bu güzel kampanyaya katkı veren tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Mehmetçiğimizin yüreğinde bir mutluluk, bir moral sağlayabilirsek ne mutlu bizlere" dedi.
 
'Şartlar farklı inancımız aynı'
 
Kaymakam Mustafa Masatlı ise Zeytin Dalı Harekatı'nın tüm emperyal güçlere bir başkaldırı niteliği taşıdığını belirtti.
Çanakkale Savaşı'ndaki şartlarla bugün arasında çok fark olduğunu dile getiren Kaymakam Masatlı; " Biz, büyük bir millet ve devletiz. O günlerde ayaklarında çarıkla düşmana direnen bir millet vardı. Şimdi ise bütün dünyadaki mazlumlara el uzatan her yönüyle büyük bir Türkiye var. Ülkemize inancımız her daim güçlüdür. Bu organizasyonla askerimize, çam sakızı çoban armağanı bir moral desteği sağlamak istedik. Bu organizasyona el veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Müftü Ahmet Yaylalı'nın dualarıyla tırlar Afrin'e uğurlandı.
Zeytin Dalı Harekatı'na destek kampanyasına; Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı, Mustafakemalpaşa Belediyesi, Muhtarlar Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, MKPOSB, Mermerciler OSB, Mustafakemalpaşa-Tatkavaklı Esnaf Odaları ve Kefalet Kooperatifi, Mustafakemalpaşa Sanayi ve İmalat İşletmeleri, Roman Dernekleri,Tatkavaklı Taşıyıcılar Kooperatifi, Eker, TAT ve SEK firmaları destek sağladı. 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108