Mustafakemalpaşa Haberleri:
Mustafakemalpaşa'da 23 Nisan coşkusu

Törene; Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte eğitim camiası ve vatandaşlar katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması ve renkli görüntülere sahne olan gösterilerin ardından, 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.
 
Kardeş belediye gönülleri fethetti
 
23 Nisan etkinlikleri için Mustafakemalpaşa'ya gelen Türk dünyası ülkelerinden Gagavuzya Cumhuriyeti Kıpçak Belediyesi'nin kardeş çocukları, kutlamalar kapsamında sahneledikleri gösterilerle gönülleri fethetti.
Rengarenk kostümleriyle ülkelerine has halk oyunlarını sergileyen Kıpçaklı 15 kişilik misafir çocuk grubu ilgi ve keyifle izlenirken, büyük alkış aldı.
23 Nisan'ın 98. yılına neşe ve renk katan Kıpçaklı çocuklar, gösterilerinin ardından Kaymakam Mustafa Masatlı ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a, ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim etti.
Çocuklar daha sonra kardeş Kıpçak Belediye Başkanı Oleg Garizan ve Başkan Sadi Kurtulan ile birlikte Suuçtu Şelalesi'nde doğa yürüyüşüne katıldı.
 
Makam koltuğu Ahmet Eren'in
 
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ahmet Eren Kavrak'a bıraktı.
Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan 8. sınıf öğrencisi Ahmet Eren Kavrak, Mustafakemalpaşa'nın hızla geliştiğini söylerken, kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılabileceği alanların arttırılmasıyla çocukların sosyal yaşama daha fazla katılabileceğini belirtti.
Küçük başkanın önerilerini not eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çocuklar için her alanda seferber olduklarını dile getirirken, ikinci etap çalışmaları başlayacak olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin tamamlanmasının ardından çocukların ve gençlerin her türlü ihtiyacının karşılanacağını kaydetti.
Başkan Sadi Kurtulan, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku