Mustafakemalpaşa Haberleri:
MaNga'dan bayram coşkusu
Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Cumhuriyet Özel Konseri'nin bu yılki konuğu, müzik dünyasının köklü gruplarından MTV müzik ödüllü ve Eurovision 2.si MaNga oldu.
Vokalde Ferman Akgül, gitarda Yağmur Sarıgül, bas gitarda Cem Bahtiyar ve davulda Özgür Can Öney'den oluşan grup, en beğenilen parçalarını Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran binlerce Mustafakemalpaşalı için seslendirdi.
Seyircilerin büyük alkışlarıyla sahneye çıkan başarılı grup, 1.5 saatlik konserde yedi albümlük kariyerinde sanat yaşamlarına damga vuran, 'Bir Kadın Çizeceksin', 'Cevapsız Sorular', 'Beni Benimle Bırak' gibi parçalarına yer verdi.
Sahne performansıyla göz dolduran ünlü grubun şarkılarına binlerce kişilik hayran korosu eşlik etti.
Konseri seyircilerin arasında takip eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, müzik ziyafeti sırasında sahneye çıkarak grup üyelerine Büyük Mustafakemalpaşa Spor forması ve çiçek takdim etti.
MaNga'ya Mustafakemalpaşalılara yaşattıkları bu özel ve coşkulu konser gecesi için teşekkür eden Başkan Kurtulan: " Cumhuriyetimizin 94. yılını kutluyorum. İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’de her alanda daha çok kalkınmış, halkının refah ve mutluluk seviyesi artmış, barış ve kardeşliğin perçinlendiği bir Türkiye’ye ulaşacağız. Bize bu günleri armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.
MaNga solisti Ferman Akgül'de Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür erderken, Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Unutulmaz gecede enerjileri ile dinleyenleri mest eden MaNga üyeleri, konserin ardından büyük alkış aldı.
 
 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku