Mustafakemalpaşa Haberleri:
Kitap Günleri'ne ziyaretçi akını

Edebiyattan tarihe, çocuk kitaplarından bilimsel yayınlara kadar binlerce kitabın bulunduğu fuar, her yaştan insanı Adnan Menderes Meydanı’ndaki sergiye çekiyor.
İmza ve söyleşi programlarıyla zenginleşen Mustafakemalpaşa Kitap Günleri’ni 6 günde 5 bin kişi ziyaret ederken, her biri konusunda geniş okur kitlesine sahip yazar ve şairler kitapseverlerle buluşarak organizasyona renk katıyor.
Kitap dünyasının Mustafakemalpaşa’ya taşındığı etkinlikte son olarak, ‘Aşkın Gözyaşları’ ve ‘Hüzün Yanığı’ gibi eserleriyle tanınan Sinan Yağmur ve çocuk edebiyatının usta kalemlerinden Mehmet Güler okuyucularıyla bir araya geldi.
Özellikle öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği iki yazar, kitapseverlerle sohbet ederek, yapıtlarını imzaladı.
 
‘Kitap-okur ilişkisi güçleniyor’
 
Kitap Günleri’nin dopdolu bir kültür haftası yaşattığını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hem okurların yazarlarla bir araya gelerek sosyal yaşamın renklendiğini hem de kitap-okur ilişkisinin güçlendiğini kaydetti.
Kitap dostlarının yazarlarla buluştuğu Adnan Menderes Meydanı’ndaki etkinlikler 15 Nisan tarihine kadar sürecek.
Yazarlar, etkinlik takvimi kapsamında okullarda öğrencilerle de buluşacak.
Mustafakemalpaşa Kitap Günleri’ne katılacak isimler şöyle; İhsan Deniz, Metin Önal Mengüşoğlu, Mustafa Muharrem, Mustafa Baki Efe, Sinan Yağmur, Gül Durusel, Feride İlgün, Nesrin Hazer, Özcan Yetgin, Ayşe Karadeniz, Toğan Kuter Eren, Mustafa Tilci,
Necip Kahraman, Songül Yılmaz, Ferit Bilge Gültekin, Volkan Atça, Temirağa Demir, Özer Yılmaz, Sibel Yılmaz, Nesibe Özcan Özbiçer, Mehmet Güler, Arif Soysal, Recep Özkul, Öznur Çolakoğlu Cam ve Oya Tatlıbal.
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku