Mustafakemalpaşa Haberleri:
Kardeş belediye Kıpçak'a hibe araç

Kardeş şehirlerle ilişkilerini yeni adımlarla güçlendiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Moldovya’ya bağlı otonom bir devlet olan Gagavuzya’nın Kıpçak Belediyesi’ne bir adet çöp aracı hediye etti.
Başkan Sadi Kurtulan’ın talimatı ve Meclis Üyesi İsa Söğüt’ün nezaretinde hazırlanan araç, Kıpçak Belediyesi’nden gelen yetkili personele teslim edildi.
Araç teslim programında konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iki kentin birbirine daha da yakınlaşması, karşılıklı sosyal, ekonomik ve kültürel iş birliğinin arttırılmasını amaçladıklarını söyledi.
Kıpçak Belediyesi ile 10 yıllık kardeş şehir ilişkisi bulunduğunu kaydeden Başkan Kurtulan; “ Ülkeler arasında kurulan gönül köprüleri sınırları ortadan kaldırıyor, bizleri birbirimize daha çok yaklaştırıyor. Balkanlardan Kafkaslara kadar dünyanın birçok bölgesinde kurulan bu güzel ilişkilerle kültürümüzün sınırlarımızın da ötesinde paylaşıldığın görüyoruz. Devletimizin, ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ projesine bizlerde anlamlı bir destek vererek bu aracı Kıpçak’a gönderdik. Kardeş şehirlerimizin eksikliklerini gidermek, karşılıklı yeni sosyal projelere imza atmak için elimizden gelen gayreti imkânlarımız ölçüsünde göstermeye devam edeceğiz ” dedi.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku