Mustafakemalpaşa Haberleri:
Huzur Sokağı'na alkış

Yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Huzur Sokağı’ adlı iki perdelik oyunuyla sezonu açan Bölge Tiyatrosu, sergiledikleri performansla gönülleri fethetti.
Yalıntaş Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun galasına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.
Yönetmenliğini Ziya Kantir’in üstlendiği oyun ilgiyle izlenirken, iki ayrı dünyanın insanları olan Feyza ve Bilal’in yürek burkan aşkını sahneye taşıyan oyuncular büyük alkış aldı.
1,5 saatlik oyunun ardından başarılı performanslarından dolayı tiyatro ekibini tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak güzel sanatların her dalını vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Oyunu izlemeye gelen tüm tiyatro severlere teşekkür ediyor, tiyatro ekibimizin gönüllü oyuncularına başarılar diliyorum ” dedi.
Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, sezonun ikinci oyununu olan ‘Fermanlı Deli Hazretleri’ni, 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’da Yalıntaş Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak izleyicilerle buluşturacak.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku