Mustafakemalpaşa Haberleri:
Hemşire ve eczacılara kutlama ziyareti

Hemşire ve eczacılara karanfil veren Başkan Sadi Kurtulan, iki mesleğinde insan sağlığının vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi.
Başkan Kurtulan; “ Halk sağlığını korumayı hedefleyen, planlama ve örgütlenme çalışmalarına katkı koymak, hastalık halinde tedaviye yönelik hizmetleri sunmak gibi önemli sorumlulukları bulunan hemşirelerimiz, her koşulda güler yüzlü olmak gibi bir meziyeti de sergilemeyi becerebilmektedirler. İnsan sağlığından daha önemli ve öncelikli hiçbir şeyin olamayacağı bilinci içerisinde her şart altında büyük bir fedakârlık örneği sergileyen hemşirelerimizin verdikleri hizmet, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir. Sağlık hizmetinin bir başka vazgeçilmezi de eczacılarımızdır. Vatandaşların çoğu zaman ilk başvurdukları danışmanlar olarak da görev yapan eczacılarımız, ilaçların hazırlanmasından hastalara ulaştırılmasına kadar önemli bir sorumluluğu üstlenmektedir. Bu vesileyle kendilerini insan sağlığına adayan hemşirelerimizin ve eczacılarımızın bu özel günlerini kutluyorum ” dedi.
 
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku