Mustafakemalpaşa Haberleri:
Gedik, vefatının 7. yılında anıldı

ANAP Genel Başkan Yardımcısı,18. ve 19. dönem Bursa Milletvekili Mehmet Gedik, vefatının 7.yılında Mustafakemalpaşa’daki mezarı başında anıldı.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, merhum Gedik’in ailesi ve dostları ile birlikte siyasi parti temsilcilerinin katıldığı Adile Mezarlığı’ndaki anma töreninde Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, anma programında yaptığı konuşmada Mehmet Gedik’in yalnız Bursa için değil Türkiye için değerli bir siyasetçi olduğunu, milletini ve devletini düşünen biri olarak toplumun her kesimine açık kimliği ile öncü hizmetler verdiğini belirtti.
Başkan Kurtulan; “ Hepimizde hakkı olan bir insandı. Bize düşen görev, bıraktığı bu emanete layık olmak. O dönem Türkiye’nin kabuk değiştirdiği bir dönemdi.  Mehmet Gedik’te bu kadro içerisinde milletine en güzel şekilde hizmet etti. Rahmetli Özal’ın Türkiye’ye kazandırdığı vizyonu bir sonraki nesilde aynı şekilde devam ettirecektir. Mehmet Gedik ağabeyimizi bir kez daha rahmet ve hasretle anıyorum " dedi. 
 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku