Mustafakemalpaşa Haberleri:
Engellilere resim kursu

Mustafakemalpaşa Belediyesi Engelli Eğitim ve İletişim Birimi Engelsiz Yaşam Merkezi aracılığıyla devam eden eğitim çalışmalarına resim kursuda eklendi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kara kalem, boyama ve yağlı boya kurslarına katılan engelli kursiyerleri, eğitimleri başında ziyaret etti.
 
‘Yaşama birlikte değer katıyoruz’
 
Eğitimden, sağlığa, spordan, kültüre kadar her alanda engellilerin sosyal yaşamına değerler katmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu çalışmaların Engelsiz Yaşam Merkezi ile daha kurumsal ve koordineli bir yapıya kavuştuğunu belirtti.
Resim kurslarına katılan 30 engelli kursiyere çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Sadi Kurtulan; “ Temmuz ayı itibariyle Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 15 kişilik iki sınıf halinde resim kurslarına başladık. Kurslar haftanın 4 günü 4 saat olarak Eylül’e kadar sürecek. Kış döneminde de bu faaliyetlere devam edeceğiz. El becerileri adı altında ortaya çıkan eserleri de güzel bir etkinlikle sergilemeyi planlıyoruz. Engelli bireylerin yaşamın her alanındaki aktivitelere eşit ve aktif katılımlarını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte üretmenin, birlikte paylaşmanın anlamını özümsediğimiz sürece yaşama değer katabiliriz” dedi.
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler
Engellilere Resim Kursu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku