Mustafakemalpaşa Haberleri:
Emniyet personeline kutlama yemeği

Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen programa; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Bursa Emniyet Müdürü Yardımcısı Alper Uzman, Bursa Asayiş Şube Müdürü İbrahim Şentürk, Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürü Ümit Güner ve polis teşkilatı üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.
Başkan Sadi Kurtulan,  kutlama yemeğine katılan emniyet mensuplarını eşi Necibe Kurtulan ile birlikte kapıda karşıladı.
Polis Teşkilatı’nın bir araya geldiği programda konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, emniyet personeline her zaman şükran borçlu olduklarını söyledi.
 
‘Polisimizin yanındayız’
 
Türk Polis Teşkilatı’nın milletin ve devletin dirliğine hizmet eden en değerli kurumların başında geldiğini kaydeden Başkan Kurtulan; “ Çocukluğumuzda bizim en yakınımız polislerdi. Olumsuzluklar karşısında bize şefkatiyle yaklaşan onlardı. Devlet olmak için öncelik güvenlik şart. Güvenlik olmadan ne adalet ne de eğitim olur. Bugün önünde saygıyla eğilmemiz gereken kurumların başında emniyet güçleri geliyor. Gece-gündüz deneden, çoğu kişinin cesaret edemediği olaya müdahale eden, rahat uyumamızı sağlayan polisimizdir. Burada hem öğrencilerimin hem de öğretmenlerimin çocuklarının görev yapması benim için ayrı bir mutluluk. Bu ülkenin dostundan çok düşmanı var. Yaşadığımız topraklar, dünyanın en verimli noktası. Herkes hesap yapsa da içinde Türkiye’nin olmadığı hiçbir hesap gerçekleşmez. Çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir ülke bırakmak için el ele vereceğiz. Belediye olarak her zaman Polis Teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Emniyet mensuplarımıza gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum ” dedi. 
 
‘Üniformamızın kıymetini bilmeliyiz’
 
Bursa Emniyet Müdürü Yardımcısı Alper Uzman ise birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Uzman; “ Benim için burada bulunmak çok anlamlı. Çocukluğum ve gençliğim Mustafakemalpaşa’da geçti. Giydiğimiz üniformanın kıymetini hep birlikte bilmeliyiz. O elbise uğrunda binlerce şehit verdik. Bu coğrafyada yaşamak çok zor ve kıymetli. Buna sahip çıkmalıyız. Hiç kimseye bu ülkeyi yar etmemeliyiz. Birileri geldi yıllarca genç nesillerimizi çaldı, birileri ülkenin temeline dinamit bıraktı gitti ama bu millet her zaman bunların üstesinden geldi. Bunun sebebi, yıllarca bu topraklar uğruna verdiğimiz şehitlerimizin asil kanıdır. Bizlerde bu amaca hizmet eden insanlarız. Anadolu’da 1071’den beri sürdürdüğümüz hayata yeni nesillerimiz devam edecek. Biz yeter ki birbirimize sahip çıkalım” dedi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108