Mustafakemalpaşa Haberleri:
Emekli personele veda yemeği

Öğretmenevi’ndeki programa, Başkan Sadi Kurtulan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ve emekli olan 26 personel katıldı. 
Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne uzun yıllar emek veren personele teşekkür eden Başkan Sadi Kurtulan, emekliliğin hayatın bir evresi olmasına rağmen farklı alanlarda topluma hizmetin sürdüğünü söyledi.
Başkan Kurtulan; “ 9 yıl boyunca, iyi ve kötü günde vatandaşın ihtiyaçlarına cevap vermek için birlikte çalıştık. Yapılan hizmetler hiçbir zaman unutulmaz. Emekli olmak sadece bir mesainin değişmesi demektir. Bizler hep birlikte burada beraber yaşayacağız ve sizlerin tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Bu hizmet yarışında mutlaka önerilerinizi bekliyoruz.  Bizden yana olan bütün haklarımız helal olsun. Emeklilik hayatınızda ailenizle birlikte sağlık ve başarılar diliyorum ” dedi.
Başkan Kurtulan veda yemeğinin ardından emekli personele teşekkür plaketi ve hediye verdi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku