Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan'dan TSO'da birlik mesajı

Nisan ayında yapılan kongrede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Tekin Uzkınay ve TSO Meclis Başkanı İbrahim Dırakman ile TSO yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Sadi Kurtulan, iş ve ticaret dünyası ile birlik içinde olarak Mustafakemalpaşa’nın üretim değerlerine katkı vermeye devam edeceklerini söyledi.
 
Ortak payda vurgusu
 
TSO’nun Mustafakemalpaşa’nın en büyük sivil toplum teşkilatlarından biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Sadi kurtulan; “ İş ve ticaret hayatına yön veren TSO’lar bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür. Bizim ortak paydamız yaşadığımız şehirdir. Artık büyük ölçekli üretime geçen bir Mustafakemalpaşa var.  Güçlü bir iletişim ve sorunlara müşterek çözüm arayışı ile aşamayacağımız engel yok. Yeter ki birlikte hareket edelim. Mustafakemalpaşa’da ekonomik verilerin iyi olması ve gelişimde süreklilik sağlanması için TSO ile ortak projeler üretmeye hazırız. 2009’da göreve geldiğimizde Ticaret Odası bizden yan taraftaki araziyi istedi. O gün hiç düşünmeden 1 TL bedelle bunu verdik. Ticaret Odası Mustafakemalpaşa’nın lokomotif gücüdür. Biz bu lokomotife yardımcı olmak zorundayız. Hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz. Yeni yönetime hayırlı görevler diliyorum ” dedi.
 
‘TSO öncü olacak’
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Sadi Kurtulan ve meclis üyelerine teşekkür eden TSO Başkanı Tekin Uzkınay ise yeni dönemde şehrin ekonomisinde öncü, yol gösterici ve yardımcı bir misyona sahip olacaklarını kaydetti.
Uzkınay; “ Genç ve tecrübeli ekibimizle güçlü bir Mustafakemalpaşa için yola çıktık. Birlik ve beraberlik içinde olursak daha üst noktalara geleceğimizin inancı içerisindeyiz. Eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla, tüm kurumlarla iletişim halinde olarak görevimizi yapacağız ” dedi.
TSO Meclis Başkanı İbrahim Dırakman da konuşmasında,  yeni yönetim ve meclisin, TSO’nun marka değerini yüksek noktalara taşıyacak kabiliyette olduğunu belirterek, Mustafakemalpaşa’nın üretim ve istihdam gibi alanlarda ulusal pazar içinde daha fazla paya sahip olması için gayret göstereceklerini  kaydetti.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108