Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan'dan Kadınlar Günü ziyareti

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.
Kadınlar Günü kutlamalarında ilk olarak Mustafakemalpaşa’ya 22 km uzaklıktaki Kösehoroz Mahallesi’nde kadınlarla kahvaltı ikramında bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan’a eşi Necibe Kurtulan ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Melahat Kamile İlhan, Mualla Ekemen ve Arzu Yıldırım eşlik etti.
Yoğun katılımın olduğu kahvaltıda Kösehorozlu kadınların bu özel gününü kutlayarak sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, ev ziyaretlerinin ardından Uğur Böceği Kültür Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nde mesleki ve kültürel çalışmalara imza atan kadın kursiyerlerle buluştu.
 
‘Kadınların emeği hizmetlerin öncüsü’
 
Türk toplumunu ileriye götüren tüm atılımlarda kadınların imzasının olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu anlamda belediyenin Mustafakemalpaşa’da öncü çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getirdi.
Başkan Kurtulan; “ 8 Mart, emeğin, üretmenin ve birlikte olmanın adıdır. Bu noktada özellikle Uğur Böceği Kültür Merkezleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi aracılığıyla kadınlarımızı sosyal hayatın içine alan çalışmalar yürütüyoruz.  Kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, toplum olarak o oranda güçleneceğimize inanıyoruz. Binlerce kadın kursiyerimiz yeteneklerini bu kurslar sayesinde toplumla paylaşmaya devam ediyor. Bizim kadınlarımız memleketi ayakta tutan bütün hizmetlerin yanındadır. Onların emeği bizlerin hizmetlerinin öncüsüdür. Biz bugün sahip olduğumuz bütün güzelliklerin kadınlarımızın eliyle geldiğini bilen, en kutsal değerin ‘annelik’ olduğuna inanan bir kültüre sahibiz. Bütün güzelliklerin oluşumunda en büyük emeği veren kadınlarımızın bir toplumda en iyi noktaya gelmesi, o toplumun çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir. Üretimin var olduğu her yerde insan hayatına değer katan çalışmalarda kadınlarımıza ihtiyacımız büyüktür. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, Türk ve dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum ” dedi.
Başkan Sadi Kurtulan ziyaretler kapsamında, kadınlara günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku