Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan'dan diş hekimlerine kutlama
Hafta dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Sadi Kurtulan, ağız ve diş sağlığının, genel sağlığın bir parçası olduğunu belirterek, insanların kaliteli yaşamları için buna önem göstermeleri gerektiğini vurguladı.
Başkan Kurtulan; “ Bütün insanlığın yaşamında öncelikli önemli olan sağlığı ve sağlık halinin devamıdır. Sağlık halinin devamı yaşam kalitemizde belirleyici bir unsurdur. Bilimsel sonuçlar diş hastalıklarının insan sağlığı için önemli sonuçlar doğurabileceğini ortaya koyuyor. Bunun için yeni nesillere daha küçük yaşlarda bu bilinci aşılamamız gerekiyor. Bu konuda toplumsal bilinç oluşturmak diş hekimleri kadar herkesin görevidir. Halkımızın ağız ve diş sağlığının korunmasında, her türlü bakım ve tedaviyi, özverili çalışmalarla sağlayan hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim ” dedi. 
 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku