Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan'dan 10 Ocak mesajı
Başkan Sadi Kurtulan, Türk basınında bir dönüm noktası olan 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulüyle ilan edilen ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nün 57. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayımladı.
Katılımcı ve çağdaş demokratik sistemin temel koşullarının başında iletişim özgürlüğü geldiğini belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mesajında; “Basın mensupları, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan, kamuoyunun tarafsız haber ve bilgi akışı ihtiyacının giderilmesi konusunda çok önemli toplumsal bir görevi yerine getirmektedirler. Gazeteciler, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak, kamu ile vatandaş arasında köprü görevi yürütmekte, vatandaşın istek ve arzularının kamuya, kamu hizmetlerinin de vatandaşa yansıtılmasına aracı olarak zor şartlarda görevlerini yapmaktadırlar. Yaşadıkları kentin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha hızlı şekilde çalışmasına yön veren gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Basının ulaştığı seviyede en büyük pay kuşkusuz görevini, şartlar ne olursa olsun fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. Basın mensuplarımızın sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri şartlara ve çalışma ortamlarına kavuşturulması, şüphesiz basınımızı daha da güçlü kılacaktır. Özveriyle görevini yerine getiren, ulusal ve yerel gazete, televizyon ve radyolarda çalışan tüm basın mensuplarının, ulusal haber ajans temsilcilerinin ve internet medya çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve basın emekçilerine kolaylıklar diliyorum” dedi.
  
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108