Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan taraftarla buluştu
Başkan Sadi Kurtulan, Bursa Süper Amatör Küme A-Grubu’nda mücadele eden Büyük Mustafakemalpaşa Spor Kulübü’nün taraftarıyla bir araya geldi.
Öğretmen Evi’ndeki kahvaltıya Başkan Kurtulan’ın yanı sıra Büyük Mustafakemalpaşa Spor Kulübü Başkanı İsmail Yılmaz, Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören ve kırmızı-lacivertli takımın tribün liderleri katıldı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hangi dalda olursa olsun amatör sporun ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirtti.
 
‘Nitelikli tesis sayısı artıyor’
 
Taraftarla görüş alış verişinde bulunduğu toplantıda Mustafakemalpaşa’nın sportif tesisleşme anlamında çağ atladığını kaydeden Başkan Kurtulan: “ Geçmiş yıllarda nitelikli spor alanları sorunu yaşayan Mustafakemalpaşa, bu dönemde hayata geçirilen tesisleşme hamleleriyle sporcu kent kimliğini öne çıkaran yatırımlara kavuştu. Şükrü Erdem Tesisleri yanında Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle amatör sporlara, gençlere ve çocuklara kalıcı bir spor tesisi daha kazandırdık. 23 bin m2 alan üzerine kurulan yeni tesislerde, 105 x70 ve 40 x 30 ebatlarında iki saha bulunuyor. 350 kişilik tribünü, gece aydınlatması, soyunma odaları ve sentetik çim sahasıyla FİFA standartlarına uygun olarak yapılan tesisler, yeni sezonla birlikte hizmete açıldı. Mevcut tesislerimizi de bir bir elden geçiriyoruz. Bu kapsamda, Mustafakemalpaşa Stadı'nda çok yönlü bir restorasyon için düğmeye bastık. Mevcut zemin ve drenaj sisteminin yenilendiği stada doğalgaz, kamera ve ses sitemleri eklendi. Tribün koltukları ve soyunma odalarının da modernize edildiği stat, nitelikli bir ortamda spor yapma imkânı sunacak. Fevzi Dede Mahallesi'ndeki Akar Sahası'nın tekrar spora kazandırılması için çalışmalarda da sona yaklaşıldı. Kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından saha, FİFA kriterlerine uygun bir şekilde yapılması için Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne devredildi. Projenin çizildiği tesisler ihale aşamasına geldi. Tüm spor etkinliklerinin yapılabileceği bir merkezimiz olsun istiyorduk. İşte Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri hızla yükseliyor. Futboldan yüzmeye, basketboldan güreşe kadar tüm spor etkinlikleri artık bu merkezde yapılacak ” dedi.
 
Taraftara övgü
 
Büyük Mustafakemalpaşa Spor Kulübü’nün adına yakışır örnek bir taraftar potansiyeli olduğunu kaydeden Başkan Sadi Kurtulan şöyle konuştu: “ Bu kulüp, şehrimizin en önemli değerlerinden biri. Geçmişte büyük başarılar kazanıldı, zor zamanlar da yaşandı. Şimdi yeni bir yönetim anlayışıyla küllerinden yeniden doğdu. Burada en büyük pay hem kendi sahamızda hem de deplasmanda takımını yalnız bırakmayan taraftara aittir. Kentimizin tüm dinamiklerini, kulübün başarısı için el ele vermeye çağırıyorum. Biz, her zaman bu kulübün yanında olmaya devam edeceğiz.”
Büyük Mustafakemalpaşa Spor Kulübü Başkanı İsmail Yılmaz ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Yılmaz: “ Sabır ve emekle kulübümüzü bugüneler taşıdık. Şehrimizin de desteği ile kulübümüz eskisi gibi üst liglere yükselmek için mücadele edecek ” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108