Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan gençlerle buluştu

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin Züferbey Mahallesi’ndeki şubesinde yabancı dil eğitimine katılan kursiyerleri ziyaret etti.
Lise öğrencilerinin devam ettiği İngilizce kursunda gençlerle sohbet eden Başkan Sadi Kurtulan, kültürel değerlerin evrensele ulaşabilmesi için mutlaka yabancı bir dile ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
 
‘İdeallerinizi yeni fikirlerle yaşatın’
 
Kursiyerlere tavsiyelerde bulunan Başkan Kurtulan; “ Önce kendi dilimizi, tarihimizi iyi bileceğiz. Çünkü bizler, özellikle gençler medeniyetimizin taşıyıcıları konumundadır. Dünyaya açılırken, kültürümüzü tanıtırken de yabancı bir dile ihtiyacımız var. Bunun için de yeni bir dil öğrenmek gerekiyor. Her dil insana yeni bir dünya açar. Uğur Böceği Kültür Merkezleri de bu amaçla İngilizce kursları düzenliyor. Gençlerimizin bu kurslara ilgisinden memnunuz. Okullarında aldıkları eğitimleri burada devam ettirme fırsatı bulabiliyorlar. Bilim ve teknoloji de ilerlemek istiyorsak genç ve yeni fikirlere ihtiyacımız var. Gençlerimiz yalnızca kendileri için değil ülkemizin geleceğine yönelik idealler taşıdığı sürece başarıya ulaşacaktır ” dedi.
Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nin 9 yıldır 30’dan fazla branşta öğrenci yetiştirdiğini kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ İnsanlarımıza hangi yaşta olurlarsa olsunlar bu kapılar açık. En büyük sermayemiz eğitim. İnsana, eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
İngilizce kursu öğretmeni Ercan bilgili de konuşmasında, verimli bir eğitim süreci geçirdiklerini söyledi.
Bilgili: “ A-1 ve A-2 düzeyinde kurslarımızı sürdürüyoruz. 120 saatlik bir eğitim programı var. Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a ziyaretlerinden ve bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku