Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan Gazeteciler Günü'nü kutladı
Öğretmen Evi’nde düzenlenen etkinliğe Başkan Kurtulan’ın yanı sıra; yerel gazete ve radyo çalışanları,  ulusal ajans temsilcileri ve köşe yazarları katıldı.
Kahvaltıda basın mensuplarıyla sohbet eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulüyle ilan edilen ve Türk basınında bir dönüm noktası olan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nün 57. yıldönümünü kutladı.
 
‘Farklı düşünce ve görüşlere her zaman açığız’
 
İfade özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, farklı düşünce ve görüşleri nesnel bir şekilde ortaya koyarak, toplumun bilinçlenmesinde, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük rol oynadığına dikkat çeken Başkan Sadi Kurtulan konuşmasında şunları söyledi; “
Basının ulaştığı seviyede en büyük pay kuşkusuz görevini, şartlar ne olursa olsun fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. Yaşadıkları kentin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha hızlı şekilde çalışmasına yön veren gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Basın mensuplarımızın sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri şartlara ve çalışma ortamlarına kavuşturulması, şüphesiz basınımızı daha da güçlü kılacaktır. Bu duygularla; gazete, radyo, dergi, internet ve televizyon başta olmak üzere medyamızın her türlü kolunda ilkeli, sorumlu, tarafsız gazetecilik anlayışı içinde hareket eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim.”
Mustafakemalpaşa’da yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Sadi Kurtulan, programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayarak günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku

banner108