Mustafakemalpaşa Haberleri:
Başkan Kurtulan, Basın Bayramı'nı kutladı

Öğretmenevi’nde düzenlenen programda, Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının 110’ncu yıldönümünü kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’da gazeteciliğe öncülük eden ve basının yerel anlamda güç kazanmasına destek verenlere teşekkür etti.
Türkiye’nin kardeşliği ve barışı bu toprakların sesi kılan değerli kalemler yetiştirdiğini dile getiren Başkan Kurtulan; “ Hem ulusal hem de yerel anlamda birçok değerli isim sosyo-kültürel anlamda hayatımızda önemli izler bıraktı. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermekte; ifade özgürlüğü, doğru haber verme ve tarafsızlık ilkeleri basınımızı asıl var eden olgular olmaya devam etmektedir. Yöremizde yaşanan her türlü gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlamak adına özveriyle çalışan yerel basınımıza, kentimizin tanıtımı ve her açıdan gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımızda daima yanımızda olmalarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum ” dedi.
Başkan Sadi Kurtulan, kahvaltının ardından Mustafakemalpaşa’da yapılan hizmetler hakkında gazetecilere bilgiler vererek, sorularını cevapladı.
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku