Mustafakemalpaşa Haberleri:
Ay'dan ‘Çocuk Eğitimi' konferansı

Adnan Menderes Meydanı’ndaki programa konuşmacı olarak katılan Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, ‘Çocuk Eğitimi Nasıl Olmalı’ konulu bir konferans verdi.
Kurra Hafız Hüseyin Yavuz’un Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte konuşan
Mehmet Emin Ay, Hz. Peygamberin çocuklara verdiği değerden bahsederken, yaşayarak örnek olmanın anne ve babalar için bir görev olduğunu söyledi.
Her çocuğun fıtrat üzerine doğduğunu, fiziksel ceza vermekten uzak durulmasının gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Ay; “ Davranışlarımızla çocuklarımızın gönlüne hitap etmemiz gerekiyor. Hz. Peygamberimiz bu konuda çocuklara sevgi ve şefkatin en güzelini sergilemiştir. Ağır baskı ile çocuklarımızın kimliğini ezmekten uzak durmalıyız. Çocuğumuzu tanımalı ve dünyasını keşfetmeye çalışmalıyız” dedi.
Büyük ilgi gören konferansın ardından Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ayhan Polat, ilahi dinletisi sundu.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku