Mustafakemalpaşa Haberleri:
Altın Karagöz rüzgârı

‘57. Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında gerçekleştirilen ‘32. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın bir bölümü Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin destekleriyle Adnan Menderes Meydanı'nda gerçekleştirildi.
Yarışma için Bolivya, Gürcistan ve Kuzey Kıbrıs’tan Bursa’ya gelen ekipler, kardeşlik ve dostluk mesajları eşliğinde Mustafakemalpaşa'da görsel şovlara imza attı.
Mustafakemalpaşalılarla buluşan misafir ekipler,  kültürlerini tanıtma fırsatı bulurken şarkıları ve renkli dansları büyük beğeni kazandı.
Halk dansları gösterilerini ilgiyle izleyen sanatseverler, konuk ekiplerin sahne performanslarını alkışlarla ödüllendirdi. 
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yöresel kostümleri ve sergiledikleri gösterilerle özgün kültürlerini Mustafakemalpaşa’ya taşıyan dansçı ve müzisyenlere etkinliğin ardından teşekkür ederek hediyeler verdi.
Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması'nın köklü geçmişiyle dünya barışına ve kültürlerin kaynaşmasına büyük katkı sağladığını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan;
“ Mustafakemalpaşa’ya renk ve güzellikler katan misafirlerimize teşekkür ediyor, katılımcı ülkelere yarışmada başarılar diliyorum" dedi. 
 
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CHP'li Şükrü Erdem suç duyurusunda bulundu
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda...

Haberi Oku