KULTUR-SANAT:
Yudum Akbulut yeni teklisi 'Ömrüm”ü dinleyicilerle buluşturdu

Yudum Akbulut ismini çoğu dinleyici sahne çalışmaları ve 2019’da yayınlanan ilk müzik çalışması olan “Mavi Siyah” ile duydu. Şimdi ise Akbulut, yeni teklisi “ÖMRÜM”ü Kemal Aslan Music Yapım etiketiyle dinleyicileriyle buluşturdu. Söz, müzik, aranje ve de klip olarak çok beğeni alan şarkı kısa zaman önce çıkmasına rağmen müzikseverlerden tam not aldı.

2 şarkılık maxi single projesinin ilk çalışması olan "ÖMRÜM" ile sevenleriyle yeniden buluşmasının mutluluğunu yaşayan Yudum Akbulut, iddialı şarkısıyla müzik listelerini alt üst etmeye hazırlandığını söyledi.

Sözü ve müziği İlknur Tekin'e ait olan "Ömrüm" şarkısının Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekilen klibinin yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi. Şarkının aranjesini de İranlı müzisyen MoMoRiza yapti. Yudum Akbulut, klipte güzelliği ve iddialı görüntüleriyle dikkat çekti.

Duygusal bir aşk hikayesinin anlatıldığı "ÖMRÜM" şarkısını aylar süren titiz bir çalışmanın ardından müzikseverlerin beğenisine sunan başarılı sanatçı, "2021'in aşk şarkısını yaptık. ÖMRÜM aşıkların dilinden düşmeyecek" dedi.

Yeni pop şarkısı için kolları sıvadığını da söyleyen Akbulut, "2021’in pop müzik tarzındaki ikinci şarkısı olan iddialı bir esere hazırlanıyorum. Yakında müzisyen arkadaşlarımla stüdyoya girip yeni şarkımızı seslendireceğim. Her açıdan çok zor bir seneyi geride bıraktık. Buna rağmen müzik çalışmalarıma ara vermeden devam ettim. Pandemi dönemi ile nasıl mücadele edeceğimizi öğrenirken, senenin büyük çoğunluğu imkânı olanlar için evlerinde geçti ve bir süre daha bu şekilde devam edecek gibi görünüyor. Ben de kendi adıma pandemi sürecinde evimde üretmeye devam ederken yeni sürprizler ile karşınızda olacağım" dedi.

"ÖMRÜM" tüm dijital platformlarda yayında.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku