KULTUR-SANAT:
Troy Air Fest Havacılık Festivali Tanıtıldı!
Uçma imkanı olmayan, engelli ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 200 çocuğu havacılık ile tanıştıracak olan festivalin tanıtımı için düzenlenen lansmana Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ve Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ katıldı. Lansmanda festival hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından konuşma yapan Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, festivalin hayata geçirilmesi için katkı sağlayan herkese teşekkürlerini dile getirdi.
Yavaş’ın konuşmasının ardından festivalde uçak kullanma şansı yakalayacak olan çocuklara uçuş biletlerini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan verdi. Başkan Gökhan konuşmasında; “Umurbey Belediye Başkanımızı kutluyorum. Bu sayede Çanakkale güzel bir etkinlik alanına kavuşacak. Türkiye’de uçak konusunda çok ileri değiliz, ancak hızla ilerliyoruz. Bunlar aynı zamanda uzay bilimleri açısından da bir başlangıç. Çocuklarımıza iyi yolculuklar diliyorum ve başarılar diliyorum” dedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku