KULTUR-SANAT:
Tarkan Antalya'yı Coşturdu!

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen EXPO 2016 kapsamında Kır Aktivite Alanı'nda sahneye çıkan Tarkan, 'Acımayacak', 'Sevdanın Son Vuruşu', 'Bu Gece', 'Vay Anam Vay' ve 'Dudu' gibi eski ve yeni şarkılarını seslendirerek dinleyicilere unutulmaz bir konser yaşattı.

TARKAN'DAN 'FİDAN' SÜRPRİZİ

Konserin ikinci yarısında sahneye çıkan iki çocuk sanatçıya buket çiçek hediye etti. Tarkan ise kendisine çiçek veren çocuklara fidan vererek sürpriz yaptı. Tarkan, "Siz bana çiçek hediye ettiniz bende size doğaya ekmeniz için fidan hediye etmek istiyorum. Ben EXPO 2016 Antalya'yı çok sevdim çünkü teması botanik ve çiçekler. Bu yüzden benim için çok önemli. Dün gece buraları gezme fırsatı buldum ve çok beğendim. Konser çıkışında size dağıtılacak olan tohumları lütfen dikmeyi unutmayın. Çocukların ilk çiçek yetiştirme deneyimlerini onlara yaşatın." dedi.

Bu arada DJ Mag tarafından 2015 senesinin 1 numarası seçilen Dimitri Vegas & Like Mike ise muhteşem sahne şovları ve müzikleriyle, 15 Temmuz'da EXPO 2016 Antalya'da sahne alacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku