KULTUR-SANAT:
Sinema keyfi Sinemia Menüler ile tamamlanıyor

Sinemaseverleri aynı çatı altında buluşturan Sinemia, premium üyelerine şimdi leziz yemeklerde de eşlik ediyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki popüler markalarla işbirliği yapan Özel Sinema Kulübü, Burger King’den Arbys’e Wagamama’dan Carluccio’s’a pek çok restoranda üyelerine özel indirimli Sinemia Menüler sunmaya başladı. Sinemia’nın sunduğu bu avantajlar, sınırsız şekilde, her an ve her şubede kullanılabiliyor.

“Sinema deneyimini daha keyifli hale getiriyoruz”

Sinemia Kurucusu Rıfat Oğuz, “Sinemia olarak sinema deneyimini daha kolay, daha hızlı ve daha keyifli hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Sinemaya gitme ritüelinin en keyifli kısımlarından biri ise öncesinde ve sonrasındaki aktivitelerdir. Film öncesinde içilen bir kahve veya sonrasında arkadaşlarla filmin kritiğini yaparken yenilen bir yemek gibisi yok. Şimdi bu keyfi bütüncül bir şekilde üyelerimize sunabilmek için, Sinemia Menüler’i yarattık. Böylece hem üyelerimizin sinema keyfini sevilen lezzetlerle tamamlıyoruz hem de özel bir kulübün parçası olma hissini pekiştiriyoruz” dedi.

Toplamda 400’ü aşkın markada indirim sağlıyor

Sinemia, aylık üyelik ücreti karşılığında sinemaseverlere sınırsız sinemaya gitme imkanı sunuyor. 2D, 3D, IMAX, MPX, Dolby Atmos, 4DX, hatta D-BOX ve VIP Salonlarda geçerli olan Sinemia Premium Üyelik ile toplamda 400’den fazla kafe, restoran ve markada indirim almak mümkün oluyor. Marka şimdi Sinemia Menülerle de üyelerine ayrıcalıklı bir kulübün parçası olduklarını her noktada hissettirmeye devam ediyor. Sinemia Premium Üyelik için www.sinemia.com üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Sinemia hakkında:

Sinemia, sinemaseverlerin sinema aşkını sınırsız ve özgürce yaşayabilmeleri için kurulmuş sosyal bir sinema platformudur. Sinemia Premium üyeleri, üyeliklerinin sürdüğü ay boyunca Türkiye’nin her yerindeki tüm sinema salonlarında sınırsız film izleyebilirler. Ayrıca düzenlenen ön gösterim, sanatçı sohbetleri ve özel organizasyonlar ile üyelere sunulan özel, prestijli bir sosyal yaşam biçiminin parçası olurlar. Sinemia banka kartı altyapısıyla lokasyon bazlı teknolojiyi bir araya getiren Türkiye’nin ilk teknoloji girişimidir.

Bugün Türkiye ve İngiltere’de faaliyet göstermekte olan Sinemia ilk yatırımını 2015 Aralık ayında pek çok başarılı girişimin yatırımcısı Aslanoba Capital’den almıştır. 2016 yılı Temmuz ayında Aslanoba Capital ve İstanbul Startup Angels üyelerinden Ali Çebi ve Burak Örücü Sinemia’nın ikinci yatırımını gerçekleştirmiştir. Üçüncü yatırım için aynı yıl içerisinde Silikon Vadisi merkezli venture capital firması 500 Startups ile el sıkışmış, bunu 2017 yılının ilk ayında Revo Capital yatırımı takip etmiştir.

Sinemia, kullanıcılarına özel film önerileri, listeler ve sinema dünyasından güncel haberler sağlayan, ayrıca beğeni ve paylaşım yapmalarına olanak vererek sosyal bir mecra sunan uygulamasını 20 ülkeye taşımak için çalışmalarını sürdürmektedir.

http://www.sinemia.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku