KULTUR-SANAT:
ŞARKICILIĞI ASKIYA ALDI ORGANİK TARIMA BAŞLADI

Pandemi öncesi çıkardığı “İstanbul Barları” isimli şarkıyla çıkış arayan fantezi müziğin güçlü seslerinden Sevgül Gülmez, Türkiye ve Avrupa eğlenceye ara vermeden önce gerek Almanya’da gerekse Anadolu’daki bir çok mekanda sahnelerinin aranan ismiydi.

Sevgül Gülmez, “İstanbul Barları” isimli çalışmasının piyasaya çıkmasından kısa süre sonra tüm barların kapanmasını “talihsizlik” olarak görüyor.

Bodrum’a yerleşen ve hayatında yeni bir sayfa açan Sevgül Gülmez şarkıcılığa ara verip organik tarıma başladı. Pandeminin bitmesini ve sahnelere geri dönmeyi uzun süre beklediğini söyleyen Sevgül Gülmez, “Şarkıcılığı özlüyor olsam da pandeminin bitip yeniden şarkı söyleyeceğim günlerin geleceğini hayal bile edemez oldum. Artık hayatımı farklı bir uğraşla idame ettirmek durumundayım. Belki bir gün yeniden her şey düzelir ve yeniden sahneye çıkarım ama şimdilik kendi evimin çiftçisiyim” dedi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nihan Akın meydan okudu
Müziğin büyülü dünyasında kendine özgü bir yer edinen değerli sanatçı ''Nihan Akın'',...

Haberi Oku

banner108