KULTUR-SANAT:
''MOR SÜMBÜLLER'' İÇİMİZİ BURKACAK

''Sarp Kaya'', yeni şarkısını yalnızlığın ve çaresizliğin şarkısı olarak betimleyerek duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;
''Mor Sümbüller, aşık olduğun insanın rengarenk bahçene girip yıllarca besleyip büyüttüğün çiçekleri koparmasını yani hayatını talan etmesini anlatıyor.''
'Hikayemi kalbinizde hissetmenizi diliyorum' diyerek şarkısını müzikseverlere emanet eden ''Sarp Kaya''nın yeni şarkısı naif melodisiyle insanın içsel baharının gelişini kutlar nitelikte huzur verecek.
 
Sıklıkla üreten ve üretmeyen her müzisyenin kaybolup gitmeye mahkum olduğunu dile getiren ''Sarp Kaya'' önümüzdeki yıllarda albüm yapma hedefini de şimdiden koydu.
''Mor Sümbüller''in ruhunu tam anlamıyla yansıtan fotoğraflar Korhan Akı imzası taşırken stil danışmanlığını ise Bahtışen İnal üstlendi.
 
''Sarp Kaya''nın yeni şarkısı ''Mor Sümbüller'' Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik platformlarında yayında!
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nihan Akın meydan okudu
Müziğin büyülü dünyasında kendine özgü bir yer edinen değerli sanatçı ''Nihan Akın'',...

Haberi Oku

banner108