KULTUR-SANAT:
Max ile Türkiye'nin YouTube Star'ı Belli Oldu

Hem eğlenceli hem de öğretici içeriklerle çocukların gelişimlerine katkı sağlayan Max’ın YouTube işbirliğiyle düzenlediği YouTube Star yarışması sonuçlandı. Türkiye’nin dört bir yanından gerçekleştirilen binlerce başvuru arasından seçilen 18 finalistin yarıştığı Max YouTube Star’ın birincisi Furkan Yaman’ın takımında yarışan, Bursa’dan Yusuf Çakmakçı oldu.

Ayrıca yarışmada her takımdan da bir birinci belirlendi. Ruhi Çenet’in takımında yarışan İstanbul’dan Cihan Ünal ve Buğra Kazancı’nın takımında yarışan Brüksel’den Berkant Nedkov da kendi takımlarının birinciliğini kazandı.

Türkiye’nin ilk YouTuber yarışması Max YouTube Star’a Türkiye’nin dört bir yanından 8-17 yaş grubu çocuklar katıldı. Katılımcılardan finale kalmaya hak kazanan 18 ismin, ünlü YouTuber’lar Ruhi Çenet, Buğra Kazancı (Minecraft Evi) ve Furkan Yaman koçluğunda eğitim alarak çektiği videolar, dört hafta boyunca Aslan Max Tv YouTube kanalından yayınlandı. Kanalda, emojilerden atasözü bulmaktan komik görüntülere bakarken gülmeme yarışmasına, kelimeyle ilginç bir hikayeyi canlandırmaktan gözleri bağlı şekilde ellerindeki nesneleri tahmin etmeye çalışmaya kadar, yarışmanın jüri üyeleri Ruhi, Buğra ve Furkan tarafından da değerlendirilen birçok yaratıcı ve eğlenceli içerik Max Youtube Star izleyenleriyle buluştu. Yarışmacılardan videoları en çok izlenen ve en beğenilen isim olan Yusuf Çakmakçı Türkiye’nin ilk YouTube Star’ı unvanını almaya hak kazandı.

Max YouTube Star’a 62 bini videolu olmak üzere toplam 154 bin başvuru yapıldı. Yarışma süresince tüm Max YouTube Star videoları 18 milyonu aşkın kez izlendi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nihan Akın meydan okudu
Müziğin büyülü dünyasında kendine özgü bir yer edinen değerli sanatçı ''Nihan Akın'',...

Haberi Oku

banner108